CM7

van succes naar betekenis

CM7 BV

CM7 BV is in 2008 opgericht door Peter Rensburg. Vanaf de start leverde CM7 administratieve diensten; dit naast leiderschaps- en Excel trainingen. Later kwamen daar ook andere MS office trainingen bij. Inmiddels is CM7 volledig teruggekeerd naar de roots, de administraties. De vraag naar goede begeleiding op financieel administratief gebied is hiervoor een reden, maar ook het feit dat Peter elk jaar geruime tijd in Zuid Afrika verblijft in verband met zijn betrokkenheid bij stichting Building on Love. Het werken met software als AFAS online, DizzyData en Loon maakt het mogelijk al het werk vanuit Zuid Afrika te doen. Ook daar is Peter uitstekend bereikbaar!  

Peter Rensburg

Peter is van oorsprong een controller die een jarenlange ervaring heeft opgedaan bij multinationals en grote hulpverleners.
Van nature is Peter een people manager met oog voor efficiënte processen en gezond resultaat. Het is daarom niet vreemd dat hij ook op die manier te werk gaat met CM7. Een persoonlijke benadering met een hoge kwaliteit dienstverlening.
Peter heeft een christelijke levensovertuiging. Dat is de basis voor het oprichten van stichting Building on Love. Deze stichting helpt kansarme mensen in enkele townships in Zuid-Afrika. CM7 ondersteunt dit goede werk door 10% van de opbrengst aan deze stichting te doneren.